Cautare

425 de rezultate pentru "caine mancat" (3.14 secunde)
Sa terfeleasca personajul respectiv, sa-i agate de coada, precum tinichelele unui caine vagabond, o greutate misterioasa cu iz de escrocherie, care sa-l traga in jos exact atunci cand persoana cu pricina va incerca sa ridice capul din nou.
Cum m-am trezit cu 2 politisti in casa, fara sa sune sau sa bata la usa, doar pentru ca erau in cautarea unui bataus din bloc, cum stateau alti nepasatori in timp ce un caine in lesa musca dintr-un maidanez, incurajat de stapan, cum in loc sa asigure ordinea publica stau la bautura in uniforma...
Daca vad un caine pe strada il iau si-l duc la doctor. - Dupa succesul inregistrat cu piesa Don’t miss missing you, stiu ca te pregatesti sa incanti din nou fanii cu cel mai nou single al tau, "Crazy".
- Animalutele noastre, Agatha (prima noastra catelusa,pincher metis), Cupi (catelusul pe care l-am adoptat initial pentru a-i face tratamentul dupa ce fusese muscat de un alt caine mai mare, si care, evident, a ramas la noi, pincher Australian si el) si Trotki (pisicul persan pe care il avem de 5 ani).
Am acasa si animalute - pesti, caine, pisica. - Ce carti citesti? - Sunt un mai mare cititor de carti decat scriitor.
- Un caine husky. Ochii ii am deja. Sunt animale care stiu sa se faca placute si au o capacitate extraordinara de a se adapta diverselor stiluri de viata.
In urma accidentului, pietonul a fost ranit grav si transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale. Din accident a rezultat si decesul unui caine pe care victima il tinea in zgarda, in momentul traversarii.
Un ofiter de politie din cadrul IPJ Gorj a fost retinut dupa ce a impuscat un caine cu arma din dotare.
Rottweiler, Pitbull, Mastiff O femeie a murit dupa ce a fost atacata de peste 20 de caini RCA-ul pentru caine e mai scump decat cel pentru masina
Constantin Istrati catre parcul Carol, fiind urmarit si muscat de mai multe ori de catre caine. De frica cainelui, individul s-a urcat pe un autoturism marca BMW, provocand distrugeri la capota motor, plafon si spargand parbrizul.
Soferul a declarat in fata politistilor de la Rutiera ca, incercand sa evite un caine, a tras stanga de volan.
Acesta a sustinut in fata politistilor ca a pierdut controlul directiei dupa ce a incercat sa evite un caine, iar dupa accident a plecat pentru ca i-a fost frica sa nu fie agresat de proprietarii celor trei masini avariate, toti agenti de paza la Dolchim.
sa vada care ii este rostul, cu ce se mananca functia (de pe urma careia multi au avut de mancat nu o paine, ci mult mai multe!), ce atributii si indatoriri au…
Presedintele Traian Basescu a profitat de vizita sa la Constanta pentru a trece, miercuri seara, si pe la mama sa, care locuieste singura intr-un bloc de la intrarea in municipiu.
Poate ca era mai bine daca acest candidat ar fi mancat mai mult... usturoi, il ironizeaza pe Mircea Geoana cei de la CNN.
Dupa ce a mancat bataie de la Traian Basescu? Dar, daca il batea pe Basescu, erati acum toti incolonati la fundul lui, il pupati la pranz, dimineata si seara, atunci era bun...
Gospodar "Dimineata am mancat o conserva de peste, iar la pranz, sotia mi-a pregatit o mancare speciala, pasare cu gutui, facuta dintr-o gaina din propria curte, pe care in general nu o tai eu.
Dupa scurta vizita a declarat ca a mancat placinte si chiftele. La iesirea din bloc el a fost abordat de un baietel care i-a cerut sa-i mareasca alocatia scolara.
'Aaa, din cauza ta am mancat Salam Săsesc!'", a spus adolescenta, care a precizat ca nu ar mai vrea sa joace in reclame.
Adica nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i pute. Mitrea nevinovatul, ziaristii - „nesimtitorii” si Alianta care ii cauta lui nod in papura!
google-analytics.com